error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Fokkema een juiste keuze. Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Fokkema uit Nuenen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Fokkema of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notariskantoor Fokkema is een notaris kantoor gevestigd in Nuenen. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17276046.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Fokkema
Branche
Notaris
KVK
17276046
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-1999
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen