error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Fokkema de passende notaris voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Fokkema uit Nuenen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Fokkema of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Notariskantoor Fokkema

Notariskantoor Fokkema is een notaris uit Nuenen. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17276046.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Fokkema
Branche
Notaris
KVK
17276046
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-1999
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen