error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is notariskantoor Feitsma/Verhagen een juiste keuze.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over notariskantoor Feitsma/Verhagen uit Volendam.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privƩsfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over notariskantoor Feitsma/Verhagen

notariskantoor Feitsma/Verhagen is een notaris kantoor gevestigd in Volendam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 55053491.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? notariskantoor Feitsma/Verhagen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

notariskantoor Feitsma/Verhagen
Branche
Notaris
KVK
55053491
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen