Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Farina een goede keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alles van Notariskantoor Farina uit Rijswijk. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Farina of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Notariskantoor Farina

Notariskantoor Farina is een notaris kantoor uit Rijswijk. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27331701.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.