Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Farina een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor Farina uit Rijswijk. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Farina of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notariskantoor Farina

Notariskantoor Farina is een notaris kantoor gevestigd in Rijswijk. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27331701.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling