error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Endendijk de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Notariskantoor Endendijk uit Den Ham. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor Endendijk is een notaris uit Den Ham. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 64681645.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Endendijk of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Endendijk
Branche
Notaris
KVK
64681645
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2015
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen