error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Endendijk de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Notariskantoor Endendijk uit Den Ham.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Endendijk of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Endendijk is een notaris kantoor uit Den Ham. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64681645.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Notariskantoor Endendijk
Branche
Notaris
KVK
64681645
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2015
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen