error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Eemnes het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Notariskantoor Eemnes uit Eemnes. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Eemnes is een notaris kantoor uit Eemnes. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32159555.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Eemnes of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Eemnes
Branche
Notaris
KVK
32159555
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1999
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen