error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Eemnes het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor Eemnes uit Eemnes.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Eemnes is een notaris kantoor uit Eemnes. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32159555.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Eemnes of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Eemnes
Branche
Notaris
KVK
32159555
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1999
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen