error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notariskantoor Dukkers een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Notariskantoor Dukkers uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Dukkers of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Dukkers is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34308547.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Dukkers
Branche
Notaris
KVK
34308547
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen