Is Notariskantoor Delaat & Gulikers het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier vind je alle informatie van Notariskantoor Delaat & Gulikers uit Horst. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Delaat & Gulikers of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notariskantoor Delaat & Gulikers is een notaris uit Horst. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14122489.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract