error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Delaat & Gulikers het juiste notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor Delaat & Gulikers uit Horst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Delaat & Gulikers of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notariskantoor Delaat & Gulikers

Notariskantoor Delaat & Gulikers is een notaris kantoor gevestigd in Horst. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14122489.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Notariskantoor Delaat & Gulikers
Branche
Notaris
KVK
14122489
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen