error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor De Stigter B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat een overzicht van Notariskantoor De Stigter B.V. uit Capelle aan den IJssel. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor De Stigter B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notariskantoor De Stigter B.V. is een notaris kantoor uit Capelle aan den IJssel. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24246980.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor De Stigter B.V.
  • Da Costasingel 21, 2902AC, Capelle aan den IJssel
  • 010-4504795
  • info@lintnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
24246980
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen