error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor De Kroon de ideale notaris voor jou? Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notariskantoor De Kroon uit Velp.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor De Kroon of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notariskantoor De Kroon is een notaris kantoor gevestigd in Velp. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09185112.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor De Kroon
Branche
Notaris
KVK
09185112
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2000
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen