Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notariskantoor De Kroon een juiste keuze.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notariskantoor De Kroon uit Velp.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariskantoor De Kroon is een notaris kantoor gevestigd in Velp. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09185112.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor De Kroon of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.