error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor De Kroon het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notariskantoor De Kroon uit Velp.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor De Kroon of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notariskantoor De Kroon

Notariskantoor De Kroon is een notaris uit Velp. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09185112.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Notariskantoor De Kroon
Branche
Notaris
KVK
09185112
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2000
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen