Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor De Kiewit en Buijsman B.V. een goede partner.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notariskantoor De Kiewit en Buijsman B.V. uit Santpoort-Noord.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notariskantoor De Kiewit en Buijsman B.V. is een notaris uit Santpoort-Noord. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34158714.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor De Kiewit en Buijsman B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.