error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariskantoor De Boer een goede keuze. Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat alles van Notariskantoor De Boer uit Hoofddorp. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor De Boer of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor De Boer is een notaris kantoor uit Hoofddorp. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34360349.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor De Boer
Branche
Notaris
KVK
34360349
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2003
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen