Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notariskantoor Daemen een juiste partner.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat alles van Notariskantoor Daemen uit Oosterhout. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Daemen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Daemen is een notaris kantoor uit Oosterhout. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20149586.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.