error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariskantoor Cuijk een goede keuze. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Notariskantoor Cuijk uit Cuijk. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Cuijk is een notaris uit Cuijk. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 68717873.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Cuijk of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Cuijk
Branche
Notaris
KVK
68717873
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-05-2017
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen