error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Cuijk de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Notariskantoor Cuijk uit Cuijk.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Cuijk

Notariskantoor Cuijk is een notaris gevestigd in Cuijk. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 68717873.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Cuijk of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariskantoor Cuijk
Branche
Notaris
KVK
68717873
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-05-2017
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen