error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notariskantoor Clercx B.V. een juiste keuze. Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat alles van Notariskantoor Clercx B.V. uit Haarlem. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Clercx B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Haarlem. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34300311.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Clercx B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariskantoor Clercx B.V.
  • Kennemerplein 11, 2011MH, Haarlem
  • 023-5319589
Branche
Notaris
KVK
34300311
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-04-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen