error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notariskantoor Clercx B.V. een goede partner.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notariskantoor Clercx B.V. uit Haarlem.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Clercx B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Haarlem. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34300311.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Clercx B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Clercx B.V.
  • Kennemerplein 11, 2011MH Haarlem
  • 023-5319589
Branche
Notaris
KVK
34300311
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-04-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen