Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Bussink een juiste partner.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notariskantoor Bussink uit Rotterdam.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariskantoor Bussink is een notaris gevestigd in Rotterdam. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24396877.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Bussink of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.