error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Brummelhuis B.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor Brummelhuis B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Brummelhuis B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 58267077.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Brummelhuis B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Brummelhuis B.V.
Branche
Notaris
KVK
58267077
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-06-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen