Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Bracht een goede partner.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier staat alles van Notariskantoor Bracht uit Goor. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor Bracht is een notaris gevestigd in Goor. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64556352.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Bracht of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.