error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Bracht de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Notariskantoor Bracht uit Goor. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Bracht of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Notariskantoor Bracht

Notariskantoor Bracht is een notaris gevestigd in Goor. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64556352.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Notariskantoor Bracht
Branche
Notaris
KVK
64556352
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2001
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen