error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Bolding B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notariskantoor Bolding B.V. uit Almelo.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Bolding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariskantoor Bolding B.V. is een notaris uit Almelo. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8098750.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Notariskantoor Bolding B.V.
Branche
Notaris
KVK
8098750
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen