Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Boerhof B.V. een juiste keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier staat een overzicht van Notariskantoor Boerhof B.V. uit Venlo. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor Boerhof B.V. is een notaris uit Venlo. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14102402.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Boerhof B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.