error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Boerhof B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Boerhof B.V. uit Venlo. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Boerhof B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Venlo. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14102402.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Boerhof B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Boerhof B.V.
  • Albert Cuypstraat 3, 5914XE Venlo
  • 077-3597777
  • info@notarisboerhoef.nl
Branche
Notaris
KVK
14102402
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-1998
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen