error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Boerhof B.V. de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notariskantoor Boerhof B.V. uit Venlo.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Boerhof B.V.

Notariskantoor Boerhof B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Venlo. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14102402.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Boerhof B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor Boerhof B.V.
  • Albert Cuypstraat 3, 5914XE, Venlo
  • 077-3597777
  • info@notarisboerhoef.nl
Branche
Notaris
KVK
14102402
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-1998
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen