Is Notariskantoor Blankestijn B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat een overzicht van Notariskantoor Blankestijn B.V. uit Zelhem. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Blankestijn B.V. is een notaris kantoor uit Zelhem. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52359727.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Blankestijn B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.