error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Blankestijn B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariskantoor Blankestijn B.V. uit Zelhem.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariskantoor Blankestijn B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Zelhem. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 52359727.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Blankestijn B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Blankestijn B.V.
Branche
Notaris
KVK
52359727
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-03-2011
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen