error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Blankestijn B.V. een juiste keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor Blankestijn B.V. uit Zelhem. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Blankestijn B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notariskantoor Blankestijn B.V.

Notariskantoor Blankestijn B.V. is een notaris gevestigd in Zelhem. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52359727.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Notariskantoor Blankestijn B.V.
Branche
Notaris
KVK
52359727
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-03-2011
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen