error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Beunk een juiste keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van Notariskantoor Beunk uit Hengelo. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Beunk of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notariskantoor Beunk is een notaris uit Hengelo. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08208324.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Beunk
Branche
Notaris
KVK
8208324
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2002
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen