error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Beugelink Kluitenberg het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariskantoor Beugelink Kluitenberg uit Kollum.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Beugelink Kluitenberg of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Beugelink Kluitenberg is een notaris kantoor uit Kollum. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65852141.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Notariskantoor Beugelink Kluitenberg
Branche
Notaris
KVK
65852141
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
26-02-1997
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen