Is Notariskantoor Bergen (L) de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor Bergen (L) uit Bergen L. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Bergen (L)

Notariskantoor Bergen (L) is een notaris gevestigd in Bergen L. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14117607.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Bergen (L) of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.