error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Beks het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariskantoor Beks uit Feanwâlden.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Beks of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Notariskantoor Beks

Notariskantoor Beks is een notaris gevestigd in Feanwâlden. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 55480918.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Beks
Branche
Notaris
KVK
55480918
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-06-2012
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen