Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Beernink B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notariskantoor Beernink B.V. uit Harderwijk.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Beernink B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Beernink B.V. is een notaris gevestigd in Harderwijk. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 08148553.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte