error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notariskantoor Beernink B.V. een juiste partner. Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notariskantoor Beernink B.V. uit Harderwijk.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Beernink B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Beernink B.V. is een notaris kantoor uit Harderwijk. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08148553.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Notariskantoor Beernink B.V.
  • Johanniterlaan 6, 3841DT, Harderwijk
  • 0341 - 426688
Branche
Notaris
KVK
08148553
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-06-2006
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen