Is Notariskantoor Beernink B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notariskantoor Beernink B.V. uit Harderwijk.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Beernink B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Beernink B.V. is een notaris kantoor uit Harderwijk. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08148553.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis