error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Annet Wijers een goede keuze.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notariskantoor Annet Wijers uit Heeze.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Annet Wijers

Notariskantoor Annet Wijers is een notaris gevestigd in Heeze. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65230124.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Annet Wijers of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor Annet Wijers
  • Dirk Heziuslaan 4, 5591AB Heeze
  • 040 2261761
Branche
Notaris
KVK
65230124
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
31-01-2016
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen