error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Annet Wijers de passende notaris voor jou? Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Notariskantoor Annet Wijers uit Heeze. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Annet Wijers

Notariskantoor Annet Wijers is een notaris kantoor gevestigd in Heeze. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65230124.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Annet Wijers of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Annet Wijers
  • Dirk Heziuslaan 4, 5591AB, Heeze
  • 040 2261761
Branche
Notaris
KVK
65230124
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
31-01-2016
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen