Is Notariskantoor Anna de Vries de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariskantoor Anna de Vries uit Drachten.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Anna de Vries of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Anna de Vries is een notaris uit Drachten. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 52810372.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis