Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Alberda Lemmer een juiste keuze.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alles van Notariskantoor Alberda Lemmer uit Lemmer. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Alberda Lemmer of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Alberda Lemmer is een notaris uit Lemmer. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1165178.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.