Is Notariskantoor Adegeest B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Adegeest B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Adegeest B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notariskantoor Adegeest B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27286788.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.