Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notariskantoor uit Heeze.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Notariskantoor

Notariskantoor is een notaris uit Heeze. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60032014.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.