Is Notariskant. mr. M.R. de Wilde de Ligny B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskant. mr. M.R. de Wilde de Ligny B.V. uit Dronten.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskant. mr. M.R. de Wilde de Ligny B.V. is een notaris kantoor uit Dronten. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 39076089.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskant. mr. M.R. de Wilde de Ligny B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.