error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V. een goede keuze. Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Hier staat alles van Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V. uit Breda. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V.

Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V. is een notaris kantoor uit Breda. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20078872.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V.
Branche
Notaris
KVK
20078872
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-10-1995
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen