error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alles van Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V. uit Breda. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V. is een notaris gevestigd in Breda. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20078872.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V.
Branche
Notaris
KVK
20078872
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-10-1995
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen