Is Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V. uit Breda.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notariskant. mr. F.A.B.C. van Vlokhoven B.V. is een notaris kantoor uit Breda. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20078872.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.