error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Notarishuys Veldhoven is een mediator die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de omgeving van Veldhoven.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Notarishuys Veldhoven uit Veldhoven op de juiste plek.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Veldhoven.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Veldhoven.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Notarishuys Veldhoven
Branche
Notaris
KVK
58268383
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-2006
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen