error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarishuys Veldhoven de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notarishuys Veldhoven uit Veldhoven.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notarishuys Veldhoven is een notaris kantoor gevestigd in Veldhoven. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 58268383.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarishuys Veldhoven of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notarishuys Veldhoven
Branche
Notaris
KVK
58268383
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-2006
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen