error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notarisappeltje B.V. een goede partner. Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Notarisappeltje B.V. uit Vlissingen. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Notarisappeltje B.V.

Notarisappeltje B.V. is een notaris gevestigd in Vlissingen. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 50042645.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarisappeltje B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Notarisappeltje B.V.
  • Edisonweg 25, 4382NV, Vlissingen
  • 0118-464448
Branche
Notaris
KVK
50042645
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-05-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen