Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notarisappeltje B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Notarisappeltje B.V. uit Vlissingen. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarisappeltje B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notarisappeltje B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Vlissingen. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 50042645.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.