error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Yvette Beumer B.V. de ideale notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notaris Yvette Beumer B.V. uit Velserbroek.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notaris Yvette Beumer B.V. is een notaris uit Velserbroek. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34348962.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Yvette Beumer B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notaris Yvette Beumer B.V.
  • Zeilmakerstraat 18, 1991JC, Velserbroek
  • 06-10951168
Branche
Notaris
KVK
34348962
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-07-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen