error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Yvette Beumer B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat alles van Notaris Yvette Beumer B.V. uit Velserbroek. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Yvette Beumer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notaris Yvette Beumer B.V. is een notaris gevestigd in Velserbroek. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34348962.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Notaris Yvette Beumer B.V.
  • Zeilmakerstraat 18, 1991JC Velserbroek
  • 06-10951168
Branche
Notaris
KVK
34348962
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-07-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen