Is Notaris Y. de Kroon B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Notaris Y. de Kroon B.V. uit Wolvega. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Y. de Kroon B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notaris Y. de Kroon B.V.

Notaris Y. de Kroon B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Wolvega. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1119134.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte