error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Y. de Kroon B.V. de juiste notaris voor jou? Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notaris Y. de Kroon B.V. uit Wolvega.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notaris Y. de Kroon B.V. is een notaris kantoor uit Wolvega. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01119134.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Y. de Kroon B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notaris Y. de Kroon B.V.
Branche
Notaris
KVK
1119134
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen