Is Notaris Y. de Kroon B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van Notaris Y. de Kroon B.V. uit Wolvega. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notaris Y. de Kroon B.V. is een notaris kantoor uit Wolvega. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1119134.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Y. de Kroon B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.