error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Van Kaam het geschikte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notaris Van Kaam uit Someren.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Van Kaam of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notaris Van Kaam

Notaris Van Kaam is een notaris kantoor gevestigd in Someren. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17229023.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Notaris Van Kaam
Branche
Notaris
KVK
17229023
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2002
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen