error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notaris Van Kaam een goede partner.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat een overzicht van Notaris Van Kaam uit Someren. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Van Kaam of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notaris Van Kaam is een notaris gevestigd in Someren. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17229023.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Notaris Van Kaam
Branche
Notaris
KVK
17229023
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2002
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen