Is Notaris van Goethem B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notaris van Goethem B.V. uit Hulst.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris van Goethem B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notaris van Goethem B.V. is een notaris uit Hulst. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 22060830.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.