error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris van Dam Holding B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notaris van Dam Holding B.V. uit Amstelveen.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris van Dam Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notaris van Dam Holding B.V. is een notaris gevestigd in Amstelveen. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34265740.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Notaris van Dam Holding B.V.
  • Marianne Philipslaan 16, 1187VK, Amstelveen
  • 020-8812081
Branche
Notaris
KVK
34265740
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-01-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen