error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris van Dam Holding B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van Notaris van Dam Holding B.V. uit Amstelveen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notaris van Dam Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amstelveen. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34265740.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris van Dam Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notaris van Dam Holding B.V.
  • Marianne Philipslaan 16, 1187VK Amstelveen
  • 020-8812081
Branche
Notaris
KVK
34265740
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-01-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen