error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Unie B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat een overzicht van Notaris Unie B.V. uit Almere. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privƩsfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Unie B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Notaris Unie B.V. is een notaris gevestigd in Almere. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 64921883.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notaris Unie B.V.
Branche
Notaris
KVK
64921883
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2015
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen