Is Notaris Unie B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notaris Unie B.V. uit Almere.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notaris Unie B.V. is een notaris uit Almere. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 64921883.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Unie B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.