Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notaris Tielens B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notaris Tielens B.V. uit Nieuwegein.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Tielens B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notaris Tielens B.V. is een notaris uit Nieuwegein. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30244451.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken