error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Schaap het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van Notaris Schaap uit Zeewolde. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Schaap of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notaris Schaap is een notaris gevestigd in Zeewolde. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 39094388.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Notaris Schaap
Branche
Notaris
KVK
39094388
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-05-2006
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen