Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notaris Praktijk Verploegen B.V. een goede keuze.

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notaris Praktijk Verploegen B.V. uit Gassel.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notaris Praktijk Verploegen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notaris Praktijk Verploegen B.V.

Notaris Praktijk Verploegen B.V. is een notaris uit Gassel. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17148464.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.