error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notaris Praktijk Verploegen B.V. een goede keuze.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Notaris Praktijk Verploegen B.V. uit Gassel.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Notaris Praktijk Verploegen B.V.

Notaris Praktijk Verploegen B.V. is een notaris gevestigd in Gassel. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17148464.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Praktijk Verploegen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notaris Praktijk Verploegen B.V.
  • Overlaat 4, 5438NB Gassel
  • 0486-461570
Branche
Notaris
KVK
17148464
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-08-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen