error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notaris Pérez een juiste keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notaris Pérez uit Voorschoten.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Pérez of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Notaris Pérez

Notaris Pérez is een notaris kantoor gevestigd in Voorschoten. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27325610.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Notaris Pérez
Branche
Notaris
KVK
27325610
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-09-2008
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen