error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notaris Pérez het passende notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notaris Pérez uit Voorschoten.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Notaris Pérez

Notaris Pérez is een notaris uit Voorschoten. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27325610.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Pérez of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notaris Pérez
Branche
Notaris
KVK
27325610
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-09-2008
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen