Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notaris Passmann een goede partner.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je alle informatie van Notaris Passmann uit Terborg. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Passmann of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notaris Passmann is een notaris uit Terborg. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 64642011.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis