error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notaris Nabibaks B.V. een goede partner. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Notaris Nabibaks B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Nabibaks B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notaris Nabibaks B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63558017.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Notaris Nabibaks B.V.
  • Jan Leentvaarlaan 2, 3065DC, Rotterdam
Branche
Notaris
KVK
63558017
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-06-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen