Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notaris Nabibaks B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Notaris Nabibaks B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Nabibaks B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notaris Nabibaks B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63558017.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.