Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notaris mr. T.A. van der Pol B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Notaris mr. T.A. van der Pol B.V. uit Hendrik-Ido-Ambacht. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notaris mr. T.A. van der Pol B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Notaris mr. T.A. van der Pol B.V.

Notaris mr. T.A. van der Pol B.V. is een notaris kantoor uit Hendrik-Ido-Ambacht. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69103186.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.