error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notaris Mr S. Van der Waal Praktijk B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Notaris Mr S. Van der Waal Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Notaris Mr S. Van der Waal Praktijk B.V.

Notaris Mr S. Van der Waal Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27318465.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Mr S. Van der Waal Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notaris Mr S. Van der Waal Praktijk B.V.
  • Johan de Wittlaan 15, 2517JR, 's-Gravenhage
  • 070-3184200
Branche
Notaris
KVK
27318465
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-04-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen