Is Notaris Mr S. Van der Waal Praktijk B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je alles van Notaris Mr S. Van der Waal Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notaris Mr S. Van der Waal Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notaris Mr S. Van der Waal Praktijk B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27318465.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.