Is Notaris mr. R.H.M. van Baal B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je alles van Notaris mr. R.H.M. van Baal B.V. uit Krommenie. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris mr. R.H.M. van Baal B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notaris mr. R.H.M. van Baal B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Krommenie. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34133192.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis