error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notaris mr. R.H.M. van Baal B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notaris mr. R.H.M. van Baal B.V. uit Krommenie.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notaris mr. R.H.M. van Baal B.V. is een notaris uit Krommenie. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34133192.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris mr. R.H.M. van Baal B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notaris mr. R.H.M. van Baal B.V.
Branche
Notaris
KVK
34133192
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1988
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen