error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notaris mr R.E.A.A. Meuwissen een goede keuze. Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Hier staat alle informatie van Notaris mr R.E.A.A. Meuwissen uit Meerssen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris mr R.E.A.A. Meuwissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notaris mr R.E.A.A. Meuwissen

Notaris mr R.E.A.A. Meuwissen is een notaris kantoor uit Meerssen. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14117366.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Notaris mr R.E.A.A. Meuwissen
Branche
Notaris
KVK
14117366
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-06-2009
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen